Camp de treball per recuperar un jaciment

15 juny

Dins el projecte La Llacuna Recupera, del que us vam parlar fa un temps (aquí), s’ha engegat aquesta interessant iniciativa per conservar el patrimoni arqueològic local i apropar-lo a les persones interessades.

Durant les dues primeres setmanes de Juliol es realitzarà un camp de treball a un dels jaciments ibèrics del municipi. L’objectiu és condicionar una zona ja excavada i un segon sector per a deixar-l’ho a punt, tant per a visites com per a possibles actuacions d’investigació futures.

L’activitat es realitzarà als matins i està oberta a tothom a partir de 15 anys. És gratuita i anirà acompanyada de tallers sobre materials arqueològics (reals) procedents de diferens jaciments de la Llacuna.

Aquesta activitat estarà dirigida per un arqueòleg professional i un conservador de patrimoni, sota la tutela de la direcció del projecte La Llacuna Recupera, l’Ajuntament de la Llacuna i la Universitat de Barcelona.

El camp de treball serà les dues primeres setmanes de juliol, els voluntaris es poden apuntar només a una o a les dues. L’horari del camp serà de 10 a 1, amb tallers complementaris. D’altra banda, els voluntaris que hi participin tindran esmorzar cada dia i entrada gratuïta les piscines municipals mentre duri el camp de treball.

Per a més informació contactar amb l’Ajuntament de la Llacuna o a
través del Facebook, el correu lallacuna.recupera@gmail.com o el telèfon 677739888 (Mireia).

No us ho perdeu!

4 Replies to “Camp de treball per recuperar un jaciment

 1. Passem l´estiu a la Llacuna una família de Barcelona. Jo, Marta tinc 46 anys i el meu fill Albert en té 14 anys.
  Ens preguntem si ens podem apuntar a la reçerca arqueológica de la Llacuna Recupera
  Veiem que hi ha un problema d´edat.
  Ens ho podeu confirmar?
  Estiuegem a Cal Cucut Vell ( l´Antiga carnisseria del poble)
  Molt agraïts i esperant resposta
  Marta Morera i Albert sala Morera

 2. Hola Marta,

  Segons les bases, d’entrada si que hi hauria un problema d’edat. De totes maneres, al tractar-se de molt poca diferència és possible que no sigui rellevant. El millor és que et posis en contacte amb la Mireia, la noia que s’encarrega del camp de treball. Hi ha les seves dades de contacte al post (telèfon i correu). Per part nostra també li farem saber que ens has contactat.

  Salutacions,

  LaLlacunaOnline

 3. Hola Marta,

  Hem parlat amb la Mireia i en principi no hi ha cap problema. Truqueu tant aviat com pugueu a l’Ajuntament per inscriure-us (el telèfon és el 93 897 60 63).

  Salutacions i bon estiu!

  LaLlacunaOnline

 4. Pingback: Camp de treball d’arqueologia a La Llacuna » Cases de Colònies .cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.