Diumenge 13 de juny: 15a edició de la trobada gegantera

10 juny

Un any més, els Gegants de La Llacuna organitzen la trobada gegantera. Enguany hi participaran unes 15-16 colles d’arreu de Catalunya, així com també de la Comunitat de Madrid i la provincia d’Alacant.

Durant la diada tindrà lloc la presentació d’un gegantó; un obsequi que va rebre la colla en el viatge que va fer a Costa Rica l’octubre de l’any passat. En aquest viatge la colla llacunenca, juntament amb els gegants del Pla del Penedès, va participar en diverses trobades amb colles de gegants costarriquenyes.
L’acte de presentació comptarà amb l’actuació del Ball de Diables de La Llacuna, que oferirà un espectacular espectacle de llum i foc.

Seguidament trobareu el programa d’actes prevists:

10:00 a 10:30 – Plantada de Gegants a la Plaça Major

11:00 – Inauguració d’una exposició sobre cultura popular (Catalunya – Costa Rica) i d’una exposició de dibuixos fets pels nens i nenes de l’escola, els quals participaven al concurs de dibuix. Lloc: Baixos de l’Ajuntament

11:45 – Presentació del gegantó de Costa Rica. A la Plaça Major.

12:00 – Inici cercavila

13:00 – Mostra de Ball de Gegants, homenatge a la gent gran, lliurament de premis del concurs de dibuix. Finalment parlaments i lliurament de recordatoris a les colles participants.

Per a més informació: www.gegantsllacuna.blogspot.com

(En aquest blog també hi podreu trobar tota la documentació i fotografies sobre el nostre viatge a Costa Rica i sobre la cultura popular i tradicional costa-riquenya)

FAL·LERA GEGANTERA!

Gegants de La Llacuna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.