La Botifarunner supera amb nota la seva 4a edició

1 març

El passat diumenge 26 de febrer la Botifarunner, la cursa de muntanya del nostre poble, va arribar a la seva quarta edició, assolint també el record en nombre de participants: 266 dels 300 inscrits van creuar la línia de meta. D’aquests, la gran majoria eren vinguts de l’Anoia, l’Alt Penedès i la Conca de Barberà, però també hi participà gent de punts tant distants com Andorra o Saragossa.

A les 10 del matí en punt es donà el tret de sortida i els corredors iniciaren els 20,6 km de la cursa, acompanyats d’un temps més aviat primaveral. El vencedor de la prova va ser el mateix que el de la primera edició: Albert Ferrer (UEC-Anoia/X-avi), que completà el circuit amb un temps d’1 hora i 37 minuts. En la categoria femenina, la primera plaça va ser per a Roser Español (UEU), amb un temps de 2 hores i 2 minuts. Cal destacar la nombrosa presència de llacunencs a l’esdeveniment, un total de 13 entre homes i dones. El millor temps local el va fer Arnau Travé, que ocupà la 14ena posició de la general amb un temps d’1 hora i 50 minuts. La categoria local femenina la va encapçalar Imma Busquet que, amb un temps de 2 hores i 22 minuts, també va aconseguir la primera plaça en la categoria de veterans femení.

Acabada la prova, als corredors els esperava un bon entrepà de la tradicional botifarra llacunenca, un dels productes estrella del poble. La majoria coincidiren en destacar la bona organització de l’esdeveniment i la gran implicació de tots els voluntaris, animant del principi al final.

Si no hi vau poder ser, gaudiu de les nombroses fotografies de l’esdeveniment.