Presentació de la precampanya electoral d’ERC a la Llacuna

30 oct.

El proper dissabte 30 d’octubre a les 5 de la tarda a la Sala de Plens de l’antic Ajuntament de La Llacuna, tindrà lloc l’acte de presentació de la precampanya d’Esquerra Republicana de Catalunya, sota el lema “Gent Valenta”.

L’acte comptarà amb la presència del president de la secció local d’ERC a la Llacuna Jordi Mollfulleda i la diputada anoienca Marina Llansana, amb els quals es podrà parlar i comentar l’escenari polític vers les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Organitza: Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya de La Llacuna.

6 Replies to “Presentació de la precampanya electoral d’ERC a la Llacuna

 1. Ostres, jo tampoc m’habia assebentat d’aquest acte !

  No van penjar rètols per anunciar l’acte ?!
  A la llacunaonline es va publicar el dia abans i gràcies a un tercer ?!
  Però que es el que pasa amb ERC a La Llacuna ???!!!
  M’agradaría que algún representant de ERC de la Llacuna apareguès per aquí i donguès algunes explicacions,..no creieu ? potser que ja toca !!
  Recordo que quant es va crear la secció local ERC, que hi va venir el Carod a la Llacuna, tampoc ho van anunciar , per que ?
  Els hi donen uns premis de L’Omnium Cultural, i no es presenta ningú a recollir-los ??!!,…creieu que això es normal ??
  Ara fan una precampanya electoral, i també ho amagen !!!
  Mai a la vida habia vist un partit polític que fes una precampanya en algún lloc, i ho amagès !!
  Senyors de ERC La LLacuna, volem explicacions !!!

 2. Bon dia Sr. Bruixot,
  Per al•lusions com a president d’ERC La Llacuna, aporto les explicacions pertinents a les seves paraules.
  L’acte de precampanya d’ERC a La Llacuna s’emmarcava dins d’un format de proximitat en que la difusió no es feia amb cartells sinó que es realitzava mitjançant el boca-orella i les xarxes socials.
  Pel que fa a l’acte de presentació de la secció local d’ERC La Llacuna amb la presència de Carod-Rovira, no puc donar-te’n explicacions perquè jo en aquell moment era un no presidia el partit.
  D’altra banda, quan parles dels premis d’Omnium Cultural, imagino que et refereixes als premis que aquesta entitat cultural va atorgar a les diferents comissions organitzadores de les consultes per la independència a l’Anoia; per tant, dits premis va recaure a La LLacuna Decideix! i no a ERC La Llacuna.
  Per últim, és cert que hem realitzat una precampanya electoral durant tot el mes d’octubre per tot el país i nogensmenys per tota l’Anoia. En el cas que m’incumbeix, els actes que s’han realitzat per la comarca han estat constantment presents als mitjans de comunicació comarcals així com a la pàgina web d’ERC Anoia.
  Sr. Bruixot, espero haver respost a les seves demandes; si fos tant amable d’identificar-se jo mateix li intentaria respondre-li aquests i altres dubtes que pugui tenir vers ERC La Llacuna.

  Salutacions

  Jordi Mollfulleda i Llenas
  ERC La Llacuna

 3. Bona tarda Jordi,

  Trobo molt be que la difusió de la precampanya electoral es realitzès de boca a orella, i utilitzan les actuals xarxes socials d’internet, pero el format paper considero personalment que no es pot abandonar de cap manera i segueix sent un medi ampliament utilitzat per difondre informació, trobo una mica extrany el fet de no utilitzar aquest format, per la qual cosa no expliques el per que no es va fer servir.

  En quant a que no pots donarme explicacions de per que del secretisme de la presentació de la secció local d’ERC, aixó ja am costa bastant de creure; si be tu no erats el president, sí que hi estabes a primeríssima fila i ficat dins del all, jo mateix tinc alguna foto en que apareixes en la formació Carod-Rovira, devant dels medis de comunicació tant locals com nacionals, estic segur de que ho saps…

  En quant a lo del premis Omnium, aquí ja estàs amagan l’ala completament,…he visitat la web de la llacuna decideix,..i per variar allà no aclareix en absolut qui son en el apartat de “qui som”,…jo i el poble, l’únic que sabem, es que en el procés organitzatiu de la llacunadecideix, se’t veia a totes hores a primera fila remenant l’olla !!!

  Per lo tant, creiem que sencillament estas escorrent el bulto, a base de jugar amb conceptes de presidents oficials i noms d’entitats, quant aquí estem en un poble, i tot surt de la mateixa olla,…aixó ho sap tothom !!

  Salut.

 4. Bruixot, em sembla molt bé que comentis coses, però si-us-plau, parla sempre per tu!
  En els teus comentaris sempre fas servir la primera persona del plural, i que jo sàpiga, no ets el representant del poble, oi?

  Espero que a partir d’ara les opinions siguin teves i només teves.

 5. Tens raó “Jo i no nosaltres”, tinc que parlar per mi.
  No soc el representant de ningú.
  Prenc nota.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.