Tot a punt per a la 5a BOTIFARUNNER

19 març

SortidaCPG (16)

Estava tot preparat perquè el passat 24 de febrer se celebrés la 5a Botifarunner. A última hora, però, la climatologia no va acompanyar i la cursa es va haver de cancel•lar per motius de seguretat. Malgrat el contratemps, l’organització no es va desanimar i es va posar a treballar perquè la 5à edició pogués tenir lloc. Així doncs, el proper diumenge 24 de març la Botifarunner podrà donar el tret de sortida.

A conseqüència del canvi de data hi van haver algunes baixes que s’han pogut omplir amb nous corredors. Per tant, seguiran sent 300 els runners que es donaran cita a La Llacuna per fer front als 22,3 km de recorregut i als més de 900 metres de desnivell positiu acumulat. L’hora de sortida serà les 10 del matí però per motius aliens a l’organització s’ha hagut de canviar la ubicació de la sortida i l’arribada. En comptes de tenir lloc a la plaça Major del poble, l’inici i el final de la cursa serà a les escoles.

Comença el compte enrere per a tots: corredors, voluntaris, organitzadors… esperant un any més gaudir d’una gran jornada i d’un acte que cada cop desperta més interès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.