Compartir cotxe

“Utilitzar el servei de compartir cotxe és molt fàcil”  🙂

Els trajectes de cotxe per compartir estan dividits en 3 grups:

  • Viatges regulars a “per anar a treballar”
  • Viatges esporàdics a “per anar a altres destinacions” o “per anar de viatge”
  • Viatges a o des d’una universitat a “per anar a la universitat”

Per cercar un trajecte en el que estas interessat has d’anar a algun d’aquests enllaços que apareixen al menú de l’esquerra de la pàgina o en el text de la pàgina inicial a www.lallacunaonline.compartir.org

Per defecte surt La Llacuna com a origen de trajecte (però es pot canviar a qualsevol altre) i com a destí es pot escollir alguna de les destinacions predeterminades o escriure’n una de nova.

És important entendre que els viatges registrats a la web no es limiten als usuaris d’aquesta pàgina en particular sinó que es comparteixen amb tota la xarxa de www.compartir.org estesa per tot Catalunya i Espanya (també oberta a qualsevol destinació del món). Els resultats de la cerca a més, no es limiten a resultats exactes sinó que també mostren trajectes propers al que volem trobar i s’indica el percentatge de coincidència entre trajectes (per exemple, si busquem un viatge de La Llacuna a Barcelona però no n’hi ha cap de registrat sortiran altres trajectes similars, com Torrelles de Foix a Barcelona amb un 83% de precisió).

Per cercar viatges no és necessari registrar-se a la web però sí que ho és si et vols posar en contacte amb algun altre usuari o vols crear un viatge propi. Per registrar-se només cal anar a l’enllaç “Registrar-me” del menú de l’esquerra i seguir les indicacions: http://lallacunaonline.compartir.org/usuaris/nou/

Les dades confidencials no són visibles a altres usuaris. Només si un altre usuari vol contactar amb tu, rebràs un correu electrònic amb les seves dades particulars i tu seràs qui decidirà si et vols posar en contacte o no amb l’altre usuari.

One Reply to “Compartir cotxe”

  1. Sabeu d’alguna web similar per viatges entre Barcelona i Tarragona?
    Un cop a la setmana vaig de Barcelona a Roda de bera (dimecres o dijous) i torno al dia seguent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.