15è aniversari dels Gegants de La Llacuna

9 juny

Gegants de La Llacuna

El pròxim dissabte 13 de juny per la tarda organitzarem la fira comarcal de l’Anoia amb participació de 8 colles de gegants de la comarca i estants amb constructors d’instruments musicals, escriptors, etc. i també amb la participació dels gegants, capgrossos i gegantons de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

Per altra banda diumenge 14 de juny, pel matí, celebrarem el 15 aniversari dels gegants de la llacuna. Hi participaran unes 19 colles, entre les quals hi hauran 10 gegants de costa rica amb la seva orquestra tocant peces tradicionals d’aquest país. També ens acompanyaran els gegants del cercle internacional d’amics dels gegants (associació que engloba entitats geganteres de 17 païssos d’arreu del món). Aquesta comitiva de Costa Rica es compondrà entre d’altres personalitats (representants de l’ajuntament de Barva de Heredia, degà del colegio universitario de Cartago, junta directiva del mencionat col·legi, director del Banco Nacional de Costa Rica i premi de cultura 2008 de Costa Rica.

També cal mencionar que aquesta actuació que realitzaran a la llacuna està considerada d’interés nacional pel govern de Costa Rica.

http://gegantsllacuna.blogspot.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.