V Festa Gastronòmica – La Llacuna Terra d’Embotits i Vins d’Alçada

18 oct.

portadavins

Els propers dies 27 i 28 d’octubre arriba la 5a Festa Gastronòmica “La Llacuna, Terra d’Embotits i Vins d’Alçada”. Els actes que tindran lloc són els següents:

DISSABTE 27:

A les 8 del vespre, a la sala polivalent Cal Sagrera, presentació de l’acte amb Ricard Roca i inauguració a càrrec de la regidora de Turisme i Comerç Santes de Blas. Projecció d’un vídeo sobre la verema amb diferents viticultors del municipi i elaboradors d’embotits artesans i carquinyolis de La Llacuna.

Seguidament, taula rodona amb Rossend Travé, Josep Mª Guasch, Joan Blanch, Daniel Salvador, Pere Marimon, Enric Albet i Damià Deas.

Farà el tancament l’Alcalde de La Llacuna, Josep Parera, i finalment s’oferirà una copa de vi, gentilesa de Caves Vilarnau i Bodegues Torres, i hi haurà una petita degustació d’embotits i carquinyolis de La Llacuna.

A 2/4 de 10 de la nit, al Restaurant Ca l’Americano, tindrà lloc un sopar abase de canelons de bolets i botifarra negra, bacallà al forn, crema de llimona amb fuites naturals i gelat de vainilla, vins i caves de La Llacuna, pa, aigua i cafè.
Venda de tiquets a l’Oficina d’Informació i Turisme i L’Ajuntament de La Llacuna. Preu: 27€.
Reserves a l’Ajuntament: 93.897.60.63
Fins dijous 25 d’octubre

DIUMENGE 28:

A partir de les 10 del matí, a la plaça Major, degustació de vins d’alçada. Podreu fer un tast de vins, caves, embotits, carquinyolis, formatges i postres.
Tiquet copa serigrafiada + 2 degustacions: 3€
Tiquet 2 degustacions: 2€

També hi haurà una trobada de col•leccionistes de plaques de cava i la presentació d’una placa de plata commemorativa de la festa.

Acompanyarà la festa el reconegut cantautor, gastrònom i locutor de ràdio Pere Tàpies  i posarà el toc musical el grup de jazz “Set Quartet”.

A la 1 del migdia s’atorgarà la distinció “Raïm d’alçada” al Sr. Rossend Travé.

Aquí teniu el programa en pdf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.