Viu la diada de Sant Jordi

20 abr.

 

Aquest any, i de manera força excepcional, la diada de Sant Jordi cau en mig de Setmana Santa. Aquest fet afavoreix que el poble estigui ple de gent i és per això que, enguany, es faran diversos actes.

Per una banda, el GRILL organitza un intercanvi de llibres de 12 del migdia a 6 de la tarda a la plaça Major. La gent podrà portar els llibres que ja hagi llegit i canviar-los per vals que podrà intercanviar per diferents títols al llarg del dia.

També, al mateix lloc i a la 1 del migdia, hi haurà vermut i lectura de poemes amb la col·laboració del Quadre Escènic de La Llacuna. I a les 4 de la tarda, taller de pintar pels nens i nenes del poble.

D’altra banda, al vespre la regidoria de cultura organitza una nova tertúlia literària especial per parlar de llibres. Serà a les 8 del vespre a Cal Tiquets.

Finalment, informar-vos també que la nit abans (divendres 22 d’abril) hi haurà festa al local de la piscina organitzada pel GRILL. A partir de les 12, garrotins amb els Bergants i el públic més enginyós, música, bon ambient i alguna sorpresa més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.