5 maig

Es presenta una nova candidatura “Junts per La Llacuna – Acord Municipal”

junts per la llacuna - Acord Municipal
Aquestes properes eleccions municipals la candidatura “Junts per la Llacuna-Acord Municipal”, formada per un conjunt de persones independents i que compta amb el suport d’ERC, es presentarà a la Llacuna, amb ganes d’aportar noves veus a la vida política llacunenca.

La nova candidatura municipal considera important que la vida política del poble compti amb una segona proposta que aporti pluralitat a l’Ajuntament i aire fresc en la gestió i organització municipal. Per això veuen en la diversitat d’edats, experiència i formació una riquesa que posen al servei del bé comú.

El grup , amb el lema de “Treballant pel poble que volem!”, defensa valors com ara la transparència en la gestió, el compromís en el treball, la responsabilitat vers les actuacions i les decisions i, sobretot, la participació ciutadana en la definició de les polítiques locals i en el seguiment dels resultats, per tal de construir un poble més cohesionat, solidari i protagonista del seu futur.

Junts per la Llacuna-Acord Municipal presentarà en públic les línies de treball el dissabte 16 de maig, a les 6 de la tarda, al Local Social de Rofes i el diumenge 17 de maig, a la 1 del migdia, al gimnàs de la Llacuna (baixos antic ajuntament).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *