Es presenta una nova candidatura “Junts per La Llacuna – Acord Municipal”

5 maig

junts per la llacuna - Acord Municipal
Aquestes properes eleccions municipals la candidatura “Junts per la Llacuna-Acord Municipal”, formada per un conjunt de persones independents i que compta amb el suport d’ERC, es presentarà a la Llacuna, amb ganes d’aportar noves veus a la vida política llacunenca.

La nova candidatura municipal considera important que la vida política del poble compti amb una segona proposta que aporti pluralitat a l’Ajuntament i aire fresc en la gestió i organització municipal. Per això veuen en la diversitat d’edats, experiència i formació una riquesa que posen al servei del bé comú.

El grup , amb el lema de “Treballant pel poble que volem!”, defensa valors com ara la transparència en la gestió, el compromís en el treball, la responsabilitat vers les actuacions i les decisions i, sobretot, la participació ciutadana en la definició de les polítiques locals i en el seguiment dels resultats, per tal de construir un poble més cohesionat, solidari i protagonista del seu futur.

Junts per la Llacuna-Acord Municipal presentarà en públic les línies de treball el dissabte 16 de maig, a les 6 de la tarda, al Local Social de Rofes i el diumenge 17 de maig, a la 1 del migdia, al gimnàs de la Llacuna (baixos antic ajuntament).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.