12 Replies to “La Llacuna Online us desitja…

 1. Aixó cada vegada va de mal en pitxor !!!
  0 canals oberts al forum
  0 comentaris actius
  I ara per postres, en el famós twitter, apareixen el que sembla ser fragments de converses privades, en les que no s’enten cap contexte de res….

 2. Totalment d’acord amb el Bruixot. Ara mateix La Llacuna on line és una finestra al twitter, monopolitzada per quatre persones, fet que ha desvirtuat al cent per cent aquesta web. Ni jo ni la majoria de les persones que entrem en aquest web ho fem per veure trossos de converses particulars que no ens importen per res, si volem fer el tafaner ja podem anar directament al twitter. Tot i que incicialment semblava una bona idea, ha quedat demostrat que el twitter no farà recuperar el nivell d’activitat i participació que hi havia temps enrere a lallacuaonline. Més aviat el contrari…, com a mínim, per part meva, s’han acabat les visites assídues a un lloc que m’està cansant, avorrint i que no m’informa de res interessant en relació al meu poble. Sí senyor: això va tant de mal en pitjor que no té cap mena de sentit.

 3. Hola a tots dos.

  En primer lloc, agrair-vos novament els vostres comentaris i crítiques.

  Ja vam argumentar i explicar què era twitter i perquè ho posàvem aquí… i resumint es tracta d’una web que no té res a veure amb el portal. És un espai de comunicació i interacció, una xarxa social que no té res a veure amb lallacunaonline. Però hi ha persones de la Llacuna que hi són presents i aquesta petita finestra (a la qui oferim un petit espai comparat amb tot el volum del portal), ofereix la oportunitat de la gent que està a twitter trobar altres llacunencs, i els qui no hi són, hi tenen curiositat de saber què s’hi diu, llegir-ho. En cap cas, ningú està obligat a llegir res. Sabeu que cada dia són més els llacunencs a Twitter?

  dius:

  “Ni jo ni la majoria de les persones que entrem en aquest web ho fem per veure trossos de converses particulars que no ens importen per res, si volem fer el tafaner ja podem anar directament al twitter.”

  però resulta que només sou vosaltres dos els que us queixeu d’això, i les estadístiques de la web, mostren que cada dia hi entren entre 100 i 180 persones diferents, i cap d’elles s’ha queixat d’això. Per tant, respectant la vostra opinió, jo no penso que sigui majoritària. Si us sembla bé, un dia podem organitzar un taller explicant què és twitter, com funciona i de què serveix, ja que segurament, com vosaltres, hi ha molta gent a la llacuna que no ho coneix o ho entén.

  Em sap molt greu que diguis “per part meva, s’han acabat les visites assídues a un lloc que m’està cansant, avorrint i que no m’informa de res interessant en relació al meu poble” però tu tampoc has aportat res d’interessant a aquest portal, no has obert cap tema de discussió al fòrum ni has mostrat cap interès en ajudar-nos i col·laborar.

  Novament agrair-vos les vostres crítiques, que ens ajuden a millorar, però sobretot en ajudaria més una actitud col·laborativa i que fóssiu vosaltres els qui iniciéssiu noves discussions al fòrum o ens proposeu temes per publicar aquí info@lallacunaonline.cat

  Francesc Balagué

 4. Xàldiga, gràcies per el teu apoyo !!!
  Francesc, gràcies per respondre !, pero voldría ferte una observació.
  Tu dius que tant sols som nosaltres 2, els que nomès ens queixem,…aixó no es així, ja que ha hagut varia gent que a peu de carrer comparteix la meva opinió sobre la monopolització que s’està dunt a cap a la llacuanonline, com be diu el Xàldiga.
  El que pasa, es que molta gent, no vol, per mandra o per el que sigui…ni te cap obligació d’expresar la seva opinió per escrit, es més fàcil i cómode dir-ho en el bar, tot fent el vermut,…molt be,..es la seva postura, i es completament respectable.
  Amb tot aixó, et vinc a dir, que questa opinió no es tant sols de nosaltres 2…
  En quant a les 180 persones diferents, …personalment no crec que degui ser així…

 5. A veure Bruixot. Anem per punts ok.

  Lallacunaonline.cat a partir d’ara dit portal

  el portal en un projecte que portem una gent senes ànim de lucre.

  el portal no es de l’ajuntament ni molt menys, aqueta gent que es queixa (a peu de carrer) hauria de mirar més el blog de l’ajuntament a veure que n’opina. El blog de l’ajuntament si que paguen a un noi que hi enten molt sobre això de les webs (que fa dies que no treu el cap… que raro). Bé això de noi es un dir per no dir-li una altra cosa.

  el portal es online i no pas ofline. Que vull dir amb això… que la gent al bar fent el vermout poden ofinar sobre coses mes ofline com, per exemple, es gasten els calers els de l’ajuntament tenint una web tant desastrosa que tenen.

  I per acabar…

  Si tens idees noves pel portal, jo et proposo que t’identifiquis i ens les facis saber i potser podries entrar en l’equip que administrem el portal. Però queda molt bé criticar darrera d’un nom anònim.

 6. Vaja !, en aquest portal, per donar la teva opinió, et tracten de Troll !!!,..ves per on !!
  Monopolització es poc !!!!!

 7. Hola Bruixot,

  Entenem per Troll, a partir del que descriu la wikipedia: http://es.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

  i tota aquella gent que des de l’ANONIMAT només fan crítiques negatives i en cap cas col·laboren ni aporten res de positiu.

  En el moment que les persones, parlin amb noms i cognoms, crec que ens entendrem tots millor 🙂

  De tant en tant, anem publicant les estadístiques de la web, quan ho fem, podràs veure les visites que tenim.

  I com diu el Joan, si us queixeu tant del què passa a Twitter i us molesta que hi surti aquí, no entenc a què ve parlar del què passa als bars…

  I per acabar, seria monopoli si estéssim tancats a col·laboracions… però no és així, i encara no rebut mai cap interès a fer-ho per part vostre…

 8. Bones Bruixot!!!

  No se qui ets però m’ho imagino.
  he estat veient tots els comentaris que has posat al portal (que n’hi han molts en general… per que després diguis que no es participatiu) i he vist que tots els teus comentaris son negatius o amb mala baba. Aleshores com vols que t’anomenem? si no TROLL.

  Sobre lo de la monopolització només puc dir-te que si volem el posem de color rosa y amb llegres de color verd i tu no ets qui per dir (de males maneres) si esta bé o no.

  Et convido a que et donguis a conèixer ja que si hi entens tant de web i comunitats deus tenir algun portal (blog) però que no t’atreveixes a dir?
  Si vols seguir postejant comentaris destructius ET CONVIDO A QUE NO TORNIS A ENTRAR AL PORTAL (solament es una invitació amistosa)

 9. Hola Joan,
  No se si t’ho has mirat be,pero no tots els meus comentaris son negatius o amb mala baba, com tu dius; per aquí volta algún comentari meu en que felicitaba a una serie de persones per un acte en concret, per que considero que s’ho mereixíen.
  Per lo tant, personalment, et convido a que no tornis a dir mentires públicament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.