10a Mostra d’embotits i vins d’altura

5 oct.

Programa de la 10a Festa Gastronòmica “La Llacuna, Mostra d’Embotits i Vins d’Altura” que es celebrarà els dies 14 i 15 d’octubre:

DISSABTE 14:

A les 8 del vespre, al local de Cal Sagrera, presentació de la 10a Festa Gastronòmica i

Xerrada: La vitivinicultura a casa nostra. Més de 2.000 anys d’història.

Presentació de Mireia Sabaté, sòcia d’Arqueovitis i arqueòloga de la Llacuna Recupera , i xerrada a càrrec de Daniel Lòpez, arqueòleg i carpòleg, especialitzat en l’estudi de la vinya.

Seguidament, berenar-sopar, amb degustació i maridatge d’embotits, formatges i postres amb vins i caves d’altura. També es lliurarà el premi Raïm d’Altura 2017

Venda de tiquets a l’Oficina d’Informació i Turisme i l’Ajuntament de La Llacuna (938976063) . Preu: 8€.

DIUMENGE 15:

A partir de 2/4 de 10 del matí, a la plaça Major, degustació dels productes exposats. Podreu fer un tast de vins, caves, embotits, carns de porc a la brasa, carquinyolis, formatges i postres.
Els tiquets per a la degustació es podran obtenir a l’estand de l’Ajuntament. Amb la compra d’un tiquet es podrà gaudir d’una degustació d’embotits, formatges, postres, vins i caves d’altura.

També hi haurà intercanvi de plaques de cava, demostració d’oficis relacionats amb els vins i la vinya: bufador de vidre i fassina d’aiguardent, concurs de trepitjar raïms i tallers infantils: pintar amb vi (a càrrec de Marta Arañó) i treballs amb fang (a càrrec de Mary Gumà)

Durant el matí visitarà la Mostra l’Excma. Sra. Mercè Conesa i Pagès, presidenta de la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.