10a Mostra d’embotits i vins d’altura

5 Oct

Programa de la 10a Festa Gastronòmica “La Llacuna, Mostra d’Embotits i Vins d’Altura” que es celebrarà els dies 14 i 15 d’octubre:

DISSABTE 14:

A les 8 del vespre, al local de Cal Sagrera, presentació de la 10a Festa Gastronòmica i

Xerrada: La vitivinicultura a casa nostra. Més de 2.000 anys d’història.

Presentació de Mireia Sabaté, sòcia d’Arqueovitis i arqueòloga de la Llacuna Recupera , i xerrada a càrrec de Daniel Lòpez, arqueòleg i carpòleg, especialitzat en l’estudi de la vinya.

Seguidament, berenar-sopar, amb degustació i maridatge d’embotits, formatges i postres amb vins i caves d’altura. També es lliurarà el premi Raïm d’Altura 2017

Venda de tiquets a l’Oficina d’Informació i Turisme i l’Ajuntament de La Llacuna (938976063) . Preu: 8€.

DIUMENGE 15:

A partir de 2/4 de 10 del matí, a la plaça Major, degustació dels productes exposats. Podreu fer un tast de vins, caves, embotits, carns de porc a la brasa, carquinyolis, formatges i postres.
Els tiquets per a la degustació es podran obtenir a l’estand de l’Ajuntament. Amb la compra d’un tiquet es podrà gaudir d’una degustació d’embotits, formatges, postres, vins i caves d’altura.

També hi haurà intercanvi de plaques de cava, demostració d’oficis relacionats amb els vins i la vinya: bufador de vidre i fassina d’aiguardent, concurs de trepitjar raïms i tallers infantils: pintar amb vi (a càrrec de Marta Arañó) i treballs amb fang (a càrrec de Mary Gumà)

Durant el matí visitarà la Mostra l’Excma. Sra. Mercè Conesa i Pagès, presidenta de la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *