Agenda nadalenca (2014-2015)

24 des.

Diumenge 21:

A la 1 del migdia, concert de Nadal de la Coral Cuitora

Dimecres 24:

A les 12 de la nit,  Missa del Gall.  El Cor Parroquial cantarà la tradicional Missa de pastors. Aquesta missa, cantada en llatí, és hereva de les trobades que feien els pastors a les esglèsies. Van ser prohibides pel Concili de Trento i la de La Llacuna és de les poques que encara es conserven (font).
Al sortir de la missa, com cada any, trobada al voltant del foc amb coca i moscatell.

Dijous 25, Nadal:

A 2/4 d’1 del migdiamissa a la Llacuna amb cantada del cor parroquial.

A partir de les 12 de la nit, a la Piscina, festa GRILLada amb el tió grillat i molta gresca.

Dissabte 27, diumenge 28, dilluns 29 i dimarts 30:

4t Saló de la Infància de La Llacuna. Un espai de diversió i entreteniment pels més petits, amb jocs, espais de creativitat i tallers a càrrec de diferents voluntaris.

Dimecres 31:

Nit de cap d’any. Direm adéu al 2014 i, entre raïm i copes de cava, donarem la benvinguda al 2015, tot esperant que sigui millor que l’any que deixem enrere. Podeu anar a la Plaça Major, on es reuneixen diverses persones des de fa anys, per menjar-vos el raïm i desitjar bon any.

Dijous 1:

A 2/4 de 2 del migdia, arribada del patge Faruk i els seus ajudants, per la carretera d’Igualada. Un cop a l’església, el patge recollirà les cartes dels nens i nenes.

Dilluns 5:

A 2/4 de 8 del vespre, cavalcada de Reis. Arribada de Ses Majestats, els Reis d’Orient, per la carretera d’Igualada, carregats de regals i sorpreses per a petits i grans.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.