Aplec del Castell de Vilademàger 2009

26 Mai

IMG_5798 el Castell
IMG_5799 IMG_5425

Aquest dissabte 30 i diumenge 31 es celebra el tradicional Aplec del Castell de Vilademàger – La Llacuna i Rofes. Un dia de festa popular, que aplega molta gent del poble i dels voltants. Els actes del diumenge inclouen: ballada de sardanes sota el castell, Santa Missa a la capella de Sant Pere de Màger, l’arrossada popular, organitzada per la Banda i el Ball de Diables de La Llacuna, i a la tarda tirada de bitlles catalanes i xocolatada pels nens i nenes.

i dissabte… torna el Concert de l’Aplec a La Llacuna!!

El pròxim dissabte dia 30 de maig torna el Concert de l’Aplec a La Llacuna, organitzat pel grup de joves del GRILL. Enguany comptarà amb la participació del popular grup de rumba anoienc Terratombats, la formació Baratos (Martorell) amb versions d’ska, reggae i punk, i els Van de Vinatxo (Castellar del Vallès) amb el seu Folk del Ganxet. El concert tindrà lloc al local de la piscina municipal que obrirà portes a les 12 de la nit. El preu de l’entrada és de 3€.

Autocar des d’Igualada

Aquest any, la penya Bon Rotllo, amb la col·laboració d’Òmnium Cultural, Bonrotllo.cat i el bar l’Envelat, organitza un autobús per anar-hi des d’Igualada. Aquest s’ha batejat amb el nom de “Bon Rotllo” en record a Jordi Vericat i Reus, el jove que va morir en un fatídic accident l’Aplec de fa 13 anys.

L’autocar sortirà d’Igualada dissabte a la tarda i tornarà en finalitzar el concert. El preu és de 8€ i inclou autocar + entrada. Les inscripcions es podran fer al bar l’Envelat a partir del dijous 21 de maig.

Concert de l'Aplec de La Llacuna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *