El CRABA informa: sortides a la neu i cinefòrum en família

28 Gen

Aquest mes de gener les activitats de medi ambient i muntanya s’han traslladat a un  entorn més blanc. Hem estat a Port del Compte gaudint dels paisatges i les activitats que ens van organitzar la Coordinació Rural de Catalunya, entitat de la qual depèn el CRABA (Centra Rural d’Activitats Baixa Anoia, amb seu a La Llacuna).
En aquesta ocasió les activitats anàvem dirigides a més d’un Centre d’Activitats Rurals, el de Tortellà (La Garrotxa), el d’Oristà (Osona) i el de La Llacuna (Anoia). Ha sigut una experiència molt positiva, ja que ens hem conegut famílies i joves d’altres indrets de Catalunya que, sota la direcció del CRUC, treballem amb els mateixos objectius.

Els primers a disfrutar-ho varen ser els joves de 12 a 17 anys. Si bé hi vam tenir poca assistència, aquesta va ser valorada molt positivament. Els joves van marxar de la Llacuna el dissabte 14 de gener acompanyats d’una monitora i es van instal·lar a l’Alberg El Mirador de Port del Compte fins diumenge 15 al migdia. Entre les activitats que van poder fer destaquem la sortida amb raquetes de neu i felicitem els joves per afrontar-ho amb valentia, ja que les condicions meteorològiques van ser dures.

El cap de setmana 21 i 22 de gener va ser el torn de les famílies. En aquesta ocasió ens vàrem reunir famílies de La Llacuna i de Tortellà a l’Alberg El Mirador de Port del Compte i el temps els va acompanyar. Les activitats estaven organitzades per grups, així els més petitons es varen quedar al jardí de neu acompanyats de 2 monitores, els infants de 6 a 11 anys varen fer una sortida amb raquetes de neu fins al Forat de la Bòfia, i el grup de pares i mares varen fer una excursió, també amb raquetes, fins al pic de La Morrera a 2.200 m. La convivència va ser molt agradable i van quedar ganes de fer alguna trobada més.

 dsc_0830
dsc_0831

Estem molt contents i valorem molt satisfactòriament aquest tipus d’activitats, ja que ajuden a enfortir els valors pels quals té sentit aquesta feina.

I el pròxim divendres 3 de febrer, a les 18.30 h, us convidem a participar en un cinefòrum en família. Veurem la pel·lícula “Los niños Lobo” de Maromu Hosoda, guanyadora de diferents premis d’animació. Després, parlarem i intercanviarem idees sobre aquest film tan tendre en un debat dirigit per Rafa Carmona.

L’activitat es farà a l’escola Vilademàger de la Llacuna i és oberta a nens i nenes de totes les edats acompanyats d’algun adult, tot i que l’edat recomanada perquè la puguin entendre i posteriorment participar del fòrum és a partir de Cicle Mitjà.

No us ho perdeu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *