El CRABA informa: sortides a la neu i cinefòrum en família

28 gen.

Aquest mes de gener les activitats de medi ambient i muntanya s’han traslladat a un  entorn més blanc. Hem estat a Port del Compte gaudint dels paisatges i les activitats que ens van organitzar la Coordinació Rural de Catalunya, entitat de la qual depèn el CRABA (Centra Rural d’Activitats Baixa Anoia, amb seu a La Llacuna).
En aquesta ocasió les activitats anàvem dirigides a més d’un Centre d’Activitats Rurals, el de Tortellà (La Garrotxa), el d’Oristà (Osona) i el de La Llacuna (Anoia). Ha sigut una experiència molt positiva, ja que ens hem conegut famílies i joves d’altres indrets de Catalunya que, sota la direcció del CRUC, treballem amb els mateixos objectius.

Els primers a disfrutar-ho varen ser els joves de 12 a 17 anys. Si bé hi vam tenir poca assistència, aquesta va ser valorada molt positivament. Els joves van marxar de la Llacuna el dissabte 14 de gener acompanyats d’una monitora i es van instal·lar a l’Alberg El Mirador de Port del Compte fins diumenge 15 al migdia. Entre les activitats que van poder fer destaquem la sortida amb raquetes de neu i felicitem els joves per afrontar-ho amb valentia, ja que les condicions meteorològiques van ser dures.

El cap de setmana 21 i 22 de gener va ser el torn de les famílies. En aquesta ocasió ens vàrem reunir famílies de La Llacuna i de Tortellà a l’Alberg El Mirador de Port del Compte i el temps els va acompanyar. Les activitats estaven organitzades per grups, així els més petitons es varen quedar al jardí de neu acompanyats de 2 monitores, els infants de 6 a 11 anys varen fer una sortida amb raquetes de neu fins al Forat de la Bòfia, i el grup de pares i mares varen fer una excursió, també amb raquetes, fins al pic de La Morrera a 2.200 m. La convivència va ser molt agradable i van quedar ganes de fer alguna trobada més.

 dsc_0830
dsc_0831

Estem molt contents i valorem molt satisfactòriament aquest tipus d’activitats, ja que ajuden a enfortir els valors pels quals té sentit aquesta feina.

I el pròxim divendres 3 de febrer, a les 18.30 h, us convidem a participar en un cinefòrum en família. Veurem la pel·lícula “Los niños Lobo” de Maromu Hosoda, guanyadora de diferents premis d’animació. Després, parlarem i intercanviarem idees sobre aquest film tan tendre en un debat dirigit per Rafa Carmona.

L’activitat es farà a l’escola Vilademàger de la Llacuna i és oberta a nens i nenes de totes les edats acompanyats d’algun adult, tot i que l’edat recomanada perquè la puguin entendre i posteriorment participar del fòrum és a partir de Cicle Mitjà.

No us ho perdeu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.