Els Blogs de l’escola Vilademàger

14 nov.

L’escola Vilademàger a més a més de la web (en funcionament des de l’any 2000) utilitza els blocs per a mostrar el que es fa, comunicar-se amb les famílies… Els blocs (o blogs) són una eina molt potent que té com característica principal, enfront de les webs, la facilitat d’ús i d’interacció.

Cada cicle en té un i l’utilitza amb metodologia diferent. A cicle inicial són els mateixos nens i nenes els que hi escriuen directament a partir d’un text consensuat entre tots, escullen les fotos que volen posar-hi…

A cicle mitjà a més a més s’hi incorporen enllaços interessants, que tenen a veure amb el que treballen a escola i que els poden ajudar a ampliar i consolidar coneixements.

El de cicle superior és semblant però pretén que els alumnes hi participin més a nivell individual, fent comentaris, propostes… sempre de forma correcta.

Cicle inicial

Cicle mitjà

Cicle superior

Des de La Llacuna Online us convidem a visitar aquests espais. És una bona manera de compartir què fan i com aprenen els nens i nenes de La Llacuna i de ben segur que als alumnes els farà il·lusió saber que hi ha altra gent que els llegeix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.