Els gegants de la Llacuna a Brussel·les

7 jul.

ELS GEGANTERS I GRALLERS DE LA LLACUNA PRESENTS AL PARLAMENT EUROPEU DE BRUSSEL·LES

Del 30 de juny al 3 de juliol, els geganters i grallers de La Llacuna van visitar Brussel·les per fomentar la cultura gegantera catalana a la capital d’Europa.

Per una banda, dimecres 30 de juny, a les 13:15, invitats pel Sr. Raimon Obiols (Eurodiputat), van fer una sèrie de ball de gegants a l’interior del Parlament Europeu a on, una cinquantena d’Eurodiputats, no es van voler perdre l’espectacle. Entre els assistents ens va acompanyar el Sr. Miguel Ángel Martínez Martínez (vice-president del Parlament Europeu) i Juan Fernando López Aguilar (cap dels socialistes al Parlament Europeu i ex.ministre de Justícia de Zapatero).

Un cop finalitzada l’actuació va arribar el moment dels tradicionals parlaments per part del Vice-president del Parlament Europeu, de l’Ajuntament de La Llacuna i dels Geganters i Grallers de La Llacuna. Posteriorment hi va haver el lliurament de recordatoris al Parlament Europeu.

En aquest viatge es va comptar amb una representació de l’Ajuntament de La Llacuna, delegant aquesta representació en dos dels regidors els quals també varen fer lliurament d’un present.

Dijous 1 de juliol, a les 13:00, es va fer una actuació a la Plaça de la Moneda de Brussel·les a on turistes i vilatans van poder gaudir de la mostra de la cultura gegantera catalana que els hi van oferir aquesta entitat llacunenca.

A les 14:00 van tenir una recepció oficial a l’Ajuntament de Brussel·les. Per tant, van recórrer els carrers d’aquesta localitat oferint una mostra de la música popular i tradicional catalana a càrrec del grup de grallers i timbalers de la colla.

Una vegada a l’Ajuntament de Brussel·les van ser rebuts pel conseller d’Esports, el qual va agrair el fet d’haver portat, a aquesta capital europea, una representació de la cultura gegantera catalana.

Geganters i grallers de La Llacuna

Les càmeres de TV3, també hi van ser durant l’acte, i així ens ho van mostrar al telenotícies:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.