Èxit de participants a la Botifarunner 2009

16 febr.

Diumenge 15 de febrer, quasi 200 participants van començar la temporada de curses de muntanya a la Botifarrunner, la 1ª Cursa de Muntanya de La Llacuna.

Amb un èxit absolut de participació (les inscripcions feia 10 dies que s’havien hagut de tancar), el fred i els 925 metres de desnivell del recorregut no van ser obstacle per uns participants que ja preparen la temporada i van aprofitar aquesta immillorable ocasió per posar-se a to.

El gran ressò aconseguit, va atraure corredors de tot Catalunya, des de la Pobla de Lillet, Tírvia, Sant Feliu de Guíxols, Lloret, diferents municipis del Penedès i l’Anoia, de les comarques de Tarragona i de Lleida.

Els primers classificats, van acabar el recorregut de 19,5 km amb 1 hora 32 minuts, destacant el paper del jove Andreu Simón, del Club Atletisme St. Boi, que va acabar en primera posició, seguit d’aprop per Xavier Sánchez del club UEC Anoia i d’Andreu Vila, també del club de St. Boi.

La primera classificada en categoria femení va ser Lola Brusau, del UEC Anoia.

En categoria veterans destaca el gran paper de José Luis Padilla, del club Fondistes Penedès, 11è de la General.

Josep Beumala i Anna Albet van ser els primers classificats masculí i femení, en la categoria locals.

Els organitzadors volen agrair el suport de tots els col·laboradors i els més de 50 voluntaris que van fer possible aquesta primera edició, i ja comencen a pensar amb la de l’any vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.