La casa d’Ancosa en venta

3 set.

Doncs si, de la casa d’Ancosa ja en vam parlar al fòrum i ara ens avisen que està en venta… per quasi dos milions i mig d’euros!!

Sobretot destacar que NO té vistes al mar, NO té vistes a la Muntanya (potser es tracta d’una cova??), NO té vistes a la ciutat i NO té transport públic aprop (¿?) i en destaca finca rústica de 480 hec. repartides entre bosc i cultiu. Té dues masies : una de 573m2. i l´altre de 172 m2. Ideal. oci, agricultura, caça…

5 Replies to “La casa d’Ancosa en venta

  1. Suposan que la masia estiguès en bon estat, ja sería un preu passat d’órbita, tenin en compte de com està el pati inmobiliari en aquest moments;….es de suposar que l’actual propietari no te gaire pressa per vendra-la, sencillament ha posat un preu completament fora de mercat, ..al igual hi ha algún millonari boig que li compra,….

  2. Home, jo no voldria opinar més del compte, avui aniré als bancs a veure si em dónen crèdit. Però de tota manera, no seria positiu pel poble que l’ajuntament comprés la casa per tal de fer-hi algún centre d’interpretación de la història i el medi ambient, un alberg, etc…

  3. Preu ajustadet no?? Uns 10.000 eur el mes d´hipoteca. Però això que no tingui vistes a la Muntanya… uff

  4. Por fin a la venta. Para un empresario de turismo con beneficios – ganga total. Solo se presenta esta oportunidad de compra una vez en la vida. Creo que los deuños son los reyes de Bélgeca o estoy equivocado? Dar igual, lo importante es que se puede comprar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.