La Llacuna es torna a llevar sota una capa de neu

8 març

Tal i com indicaven les previsions, ahir al vespre, la neu ha tornat a fer acte de presència a la Llacuna. Tot i que la precipitació era feble, el fet d’estar al llindar dels 0ºC, va fer que la neu s’agafés fort a teulades i jardins.

Més de 12 hores nevant, ara ja amb una intensitat més forta, han fet que el poble es llevés sota una capa de més de 25 centímetres de neu!

Esperem les vostres fotografies i els comentaris sobre les novetats d’aquesta forta nevada!

Podeu veure més fotografies aquí: Nevada 8 de març

o l’àlbum de fotos i vídeos dels Bombers Voluntaris de la Llacuna: Nevada 2010 Video 1Video 2Video 3

6 Replies to “La Llacuna es torna a llevar sota una capa de neu

  1. A les 14 hores, s’acumulaven gruixos de 34 centímetres al carrers del poble, mentre que a les zones exteriors, s’hi acumulaven entre 40 i 45 centímetres de neu! A l’àlbum i trobareu més fotografies.

    I pel que sembla… no vol deixar de nevar!

  2. De conya belebele!!! aixo de guaitar fotografies de la Llacuna nevada i estar informat, fa que un no enyori tan el poble els dies que no hi es.

  3. Totalment d’acord!
    S’agraeix poder gaudir d’unes fotos així quan no estas pel poble i no ho pots viure en directe. Tot i que també fa una mica d’enveja… 🙂

  4. Sovint critiquem actiuds i accions de l’alcalde. Per això crec que és de justícia reconèixer quan les coses es fan bé: e sembla que en aquesta ocasió cal agrair la gestió feta per part de l’Ajuntament, amb molta celeritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.