la Samarreta Solidària de Festa Major de La Llacuna

3 ag.


Des de La Llacuna Solidària ens fan saber que aquesta Festa Major de La Llacuna llencen la Samarreta Solidària de Festa Major.
La samarreta es vendrà per 10 euros i l’import integre dels guanys que es facin amb la venda aniran a Creu Roja per contribuir a l’acció social que porta a terme aquesta entitat.

Sabeu que vivim moments d’especial dificultat amb una crisi molt important. Per aquesta raó, en moments de festa i alegria com la Festa Major, us demanem que penseu una mica també en les persones i famílies empobrides per la perversa lògica del nostre sistema econòmic.

“Cientos de miles de personas en Kenia, Etiopía y Somalia sufren una de las peores crisis alimentarias de los últimos años
La sequía que está viviendo el Cuerno de África, la más grave desde hace décadas, ha causado graves problemas en Etiopía, Kenia, Djibouti y, sobre todo, Somalia.
La vulnerabilidad de la población debido a la pobreza crónica, los cambios de sustento, el aumento de la población y los conflictos, ha dejado a millones de personas susceptibles a las consecuencias de la sequía.”

Bona Festa Major a tothom!

http://lallacunasolidaria.blogspot.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.