Marxa per la Independència a l’Anoia

28 Ago

02-CARTELL-OK-WEB

El proper dissabte 1 de setembre tindrà lloc la Marxa per la Independència a l’Anoia. Aquest acte, organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana i diverses entitats del territori, té com a objectiu mobilitzar la població de cara a l’11 de setembre i animar a tothom a sortir al carrer.

La marxa començarà als extrems de la comarca: Calaf, El Bruc, Masquefa i La Llacuna.

Així, una de les branques de la Marxa començarà al nostre poble. L’inici està convocat a 3/4 de 5 de la tarda, a la plaça Major. A 1/4 de 6 s’arrencarà des del costat de les escoles i es passarà per Miralles (Escoles, 6:30), Montbui poble (Les Moreres, 3/4 de 6), Barri Sant Maure (Mont Agora, 6) i finalment s’arribarà a Igualada on es farà un petit circuit fins a arribar al pàrking del mercat de la Masuca. Els pobles de Carme i Orpí també s’uniran a aquesta columna.

L’esdeveniment acabarà amb una manifestació pel centre d’Igualada fins al Parc de l’Estació Vella, on hi haurà l’acte final amb penjada d’estelada, lectura d’un manifest i actuacions.

D’altra banda, el passat 25 d’agost va tenir lloc a Montserrat l’acte central de la regió 7 (Bagès, Anoia, Berguedà, Solsonès). Alguns llacunencs hi van assistir i ens han fet arribar algunes fotografies, que podeu veure aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *