Presentació del Centre rural d’activitats de la Baixa Anoia

27 oct.

Sota el paraigua de la Coordinació Rural de Catalunya, associació que es dedica a fer activitats de lleure només en àmbits rurals, a la Llacuna s’ha posat en marxa el Centre rural d’activitats de la Baixa Anoia.

El projecte ha sorgit de la inquietud d’unes quantes famílies que volen apostar per una educació en el lleure de qualitat i basada en la transmissió de valors positius, com ara la solidaritat, el respecte, la cura de l’entorn, etc. De moment s’han previst dues línies d’actuació:

Activitats de muntanya i medi ambient:

Per a  nens i nenes (de l’escola o de fora) d’entre 6 i 12 anys, amb dos monitors que vindran un dissabte al mes a l’escola de la Llacuna.

Activitats intergeneracionals:

Tallers sobre diferents disciplines (fotografia, treballs manuals, cuina, rondallística, cinefòrums, sortides a la muntanya…) dirigits a tota la població, però amb la particularitat que són intergeneracionals i que, per tant, les inscripcions s’han de fer per parelles (adult + infant).

Aquestes activitats intergeneracionals ja van començar el passat diumenge 23 d’octubre amb una caminada fins al Roure d’Ancosa. Hi va participar una vintena de persones entre adults i nens.
sortida roure

Properes activitats intergeneracionals programades:

– SORTIDA PER ANAR A BUSCAR BOLETS

Es farà el dia  1 de novembre. Se sortirà de l’escola a les 10 h.
Cal portar esmorzar, aigua, cistell i si algú té guia de bolets, també.
El cost és de 5 € per donar-se d’alta a l’entitat + assegurança (això es paga un cop i prou, dóna dret a fer totes les sortides)

– TALLER DE FOTOGRAFIA

Es farà els dies 5 i 19 de novembre, de 10 a 13:30 h, a l’escola Vilademàger, sota la direcció de Francesc Balagué. El preu és de 25 € per parella. Cal portar una cámara digital.

Per  a més informació, inscripcions o rebre el calendari d’activitats proposades, us podeu dirigir al telèfon 679542781 (Maria Roca)

curs-foto-familiar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.