Sessió informativa de l’Ajuntament

18 Mar

Aquest proper dissabte 19 de març a les 6 de la tarda, tindrà lloc als baixos del consultori la presentació del dos projectes que es duràn a terme en breu a la Llacuna: La remodelació de la casa del carrer Major i l’instal·lació d’una estació de nanofiltració.

En primer lloc, la remodelació de la casa del carrer Major, actual seu del Centre d’Estudis Llacunencs (CELL) i Punt d’Informació Municipal, per tal de dinamitzar la cultura, el turisme i l’història del municipi. Ponència a càrrec de l’arquitecta Laura Marcé.

Seguidament, és presentarà el projecte d’instal·lació d’una estació de nanofiltració per tal de millorar la qualitat de l’aigua de consum i la reducció de calç a la xarxa. Presentació a càrrec de Vicens Turu i Patricia Padrós (enginyers industrials), Javier Pareja (enginyer geòleg) i Francesc Roca (enginyer civil).

La durada de cada presentació serà d’aproximadament d’uns 30 minuts. Posteriorment, s’obrirà el torn de paraula entre els assistents per tal de consultar qualsevol dubte o mostrar algún suggeriment.

En finalitzar aquesta sessió informativa, s’obsequiarà a tots els assistents amb un tast de vi.

I si voleu saber-ne una mica més sobre el projecte de l’estació de nanofiltració, aquí hi podeu llegir el projecte sencer:

Projecte d’execució de l’estació de nanofiltració (document en PDF)

One Reply to “Sessió informativa de l’Ajuntament”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *