Sessió informativa de l’Ajuntament

18 març

Aquest proper dissabte 19 de març a les 6 de la tarda, tindrà lloc als baixos del consultori la presentació del dos projectes que es duràn a terme en breu a la Llacuna: La remodelació de la casa del carrer Major i l’instal·lació d’una estació de nanofiltració.

En primer lloc, la remodelació de la casa del carrer Major, actual seu del Centre d’Estudis Llacunencs (CELL) i Punt d’Informació Municipal, per tal de dinamitzar la cultura, el turisme i l’història del municipi. Ponència a càrrec de l’arquitecta Laura Marcé.

Seguidament, és presentarà el projecte d’instal·lació d’una estació de nanofiltració per tal de millorar la qualitat de l’aigua de consum i la reducció de calç a la xarxa. Presentació a càrrec de Vicens Turu i Patricia Padrós (enginyers industrials), Javier Pareja (enginyer geòleg) i Francesc Roca (enginyer civil).

La durada de cada presentació serà d’aproximadament d’uns 30 minuts. Posteriorment, s’obrirà el torn de paraula entre els assistents per tal de consultar qualsevol dubte o mostrar algún suggeriment.

En finalitzar aquesta sessió informativa, s’obsequiarà a tots els assistents amb un tast de vi.

I si voleu saber-ne una mica més sobre el projecte de l’estació de nanofiltració, aquí hi podeu llegir el projecte sencer:

Projecte d’execució de l’estació de nanofiltració (document en PDF)

One Reply to “Sessió informativa de l’Ajuntament”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.