Tres Tombs 2016

23 gen.

La Comissió dels Tres Tombs i l’Ajuntament de la Llacuna organitzen, un any més, els tradicionals Tres Tombs.

El diumenge 31 de gener, després de Missa, es farà el canvi de la bandera, dels banderers sortints, familia Casas, al banderer d’enguany Pere Segura Senserrich.

El dissabte 6 de febrer, un tomb pels voltants de la Llacuna. A 2/4 de 10 del matí sortida, des de la plaça Major, a peu, en cavall, amb bicicleta… A les 11 del matí, esmorzar de germanor al Pla Novell. Cal portar esmorzar, s’oferirà coca a tots els participants.

El diumenge 7 de febrer,  es faran elsTres Tombs. La festa començarà a les 9 del matí, amb l’arribada de cavalls i carruatges a l’esplanada de l’escola on s’oferirà esmorzar a tots els participants.
A la 1 del migdia, s’iniciaran els Tres Tombs. L’últim Tomb finalitzarà a la plaça Major on es farà la benedicció. En acabat hi haurà coca i mistela per a tothom.

Tres Tombs 2007 Tres Tombs 2008 Tres Tombs 2009 Tres Tombs 2010 Banderer Tres Tombs 2011 Tres Tombs 2012 Tres Tombs 2013 Tres Tombs 2014Banderers 2015: família Casas

NOTES:

– Durant tot el matí es podran comprar els tradicionals tortells.

Es vendran butlletes pel sorteig d’una panera que s’exposarà al carrer Major. Durant la setmana les butlletes també es podran adquirir al Forn, a l’Estanc, a l’Spar Coaliment i a la Pansa.

– La Comissió recorda que caldrà retirar tots els vehicles estacionats al recorregut senyalitzat i que no es responsabilitzen dels possibles danys ocasionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.