Vents huracanats a La Llacuna i voltants

26 gen.

Dissabte, a les 10:00 del matí va començar a incrementar la velocitat del vent, arribant a puntes de 170 km/h i en alguns llocs del voltant (Mediona, Font del Bosc…) s’han registrat cops de vent de 230 km/h.

Tot i que el vent és invisible, la seva força i sobretot, els seus resultats, han quedat més que plasmats sobre el terreny.

El barri de Rofes ha estat un dels més afectat, amb nombrosos carrers tallats, arbres caiguts sobre les cases, instal·lacions elèctriques i telefòniques totalment destrossades i per tant, talls al subministrament elèctric.

Van volar teules, antenes, portes de garatges, etc.

Al municipi de La Llacuna, la llum va tornar dissabte a les 22:00, i els treballs de neteja duraran encara uns quants dies.

Totes les carreteres d’accés al municipi i molts camins rurals van quedar tallats. Va ser necessària la intervenció dels bombers, que durant tot el dissabte i tot el diumenge han estat treballant per a resoldre aquestes incidències, retirar pals de llum trencats o arbres sobre teulades o els que impedien l’accés a algunes cases. També van estar treballant tot el dissabte les brigades municipals i brigades de la Diputació i Generalitat de neteja i manteniment de carretera.

Ningú recorda cops de vent amb aquesta intensitat i menys encara amb la destrucció que ha deixat.

Per sort, ningú del municipi ha pres mal considerable.

Aquí algunes imatgesn (en podeu veure més aquí):

Nota: el temporal, també va obligar a suspendre els actes dels Tres Tombs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.