Volem acollir – La Llacuna

13 febr.

La Llacuna s’afegeix a la campanya Casa Nostra, Casa Vostra que neix d’un grup de persones independents que treballen en el món de la comunicació i que, el passat 9 de maig, van coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia fent-hi projectes professionals o de voluntariat.

A la tornada, va veure clar que havien de denunciar el que hi havien vist i que havien de fer alguna cosa per donar resposta a l’anomenada “crisi migratòria” que viu la Mediterrània.

El proper dissabte 18 de febrer, al matí, coincidint amb el dia que culmina la campanya Casa Nostra, Casa Vostra, es farà una jornada al voltant del conflicte de les persones en cerca de refugi a La Llacuna.

Les xerrades començaran a les 11 h i es realitzaran a la Casa de Turisme i Cultura. Es comptarà amb la presència d’un representant de la CEAR (Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat), que ens aproparà a la realitat de les persones refugiades i ens parlarà del nostre rol en la defensa del dret d’asil.
Seguidament, en Feras Al Malat, un jove sirià, ens explicarà la seva experiència vital i el seu trajecte d’aquests últims anys, des que va abandonar el seu país fins que ha arribat a Catalunya.
En el mateix espai, es podrà visualitzar l’exposició del fotògraf Ricard Muné, que plasma el dia a dia del camp militar de Vasilikà, al nord de Grècia.

A la tarda es convida a tothom a mobilitzar-se cap a Barcelona, on es durà a terme la manifestació que ha de culminar la campanya Casa Nostra, Casa Vostra, amb el lema “Volem acollir”. La concentració està convocada a les 4 de la tarda a la Plaça Urquinaona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.