Xerrades sobre serveis socials

5 Mai

La Regidoria de Benestar Social i Serveis Socials de l’Ajuntament de la Llacuna ha programat un cicle de xerrades sobre els serveis bàsics d’atenció social, obertes a tota la població. Seran tres sessions, el 5 i 19 de maig i el 2 de juny, i en cada una d’elles es tractarà un tema diferent, amb la intenció de donar a conèixer els serveis que s’ofereixen des de serveis socials i donar resposta a dubtes relacionats com les prestacions, serveis a les persones, recursos, etc.

Aquest dijous 5 de maig s’iniciarà el cicle amb una xerrada on s’explicarà què fan i quina funció tenen els serveis socials, es parlarà de l’atenció a la dependència, els diversos recursos i serveis d’atenció que s’ofereix a les persones, SAD, teleassistència, recursos d’habitatge per gent gran, serveis residencials, centre de dia, estades temporals, hospital de dia, sociosanitaris… Serà al Casal de la Gent Gran, a les 5 de la tarda.

Les sessions aniran a càrrec de Núria Colomer, treballadora Social de l’Ajuntament i Cristina Poch, regidora de Benestar Social i Serveis Socials de l’Ajuntament de la Llacuna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *