Xerrades sobre serveis socials

5 maig

La Regidoria de Benestar Social i Serveis Socials de l’Ajuntament de la Llacuna ha programat un cicle de xerrades sobre els serveis bàsics d’atenció social, obertes a tota la població. Seran tres sessions, el 5 i 19 de maig i el 2 de juny, i en cada una d’elles es tractarà un tema diferent, amb la intenció de donar a conèixer els serveis que s’ofereixen des de serveis socials i donar resposta a dubtes relacionats com les prestacions, serveis a les persones, recursos, etc.

Aquest dijous 5 de maig s’iniciarà el cicle amb una xerrada on s’explicarà què fan i quina funció tenen els serveis socials, es parlarà de l’atenció a la dependència, els diversos recursos i serveis d’atenció que s’ofereix a les persones, SAD, teleassistència, recursos d’habitatge per gent gran, serveis residencials, centre de dia, estades temporals, hospital de dia, sociosanitaris… Serà al Casal de la Gent Gran, a les 5 de la tarda.

Les sessions aniran a càrrec de Núria Colomer, treballadora Social de l’Ajuntament i Cristina Poch, regidora de Benestar Social i Serveis Socials de l’Ajuntament de la Llacuna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.