Eleccions municipals 2023. Presentació “Acció per la Llacuna”

10 maig

El grup Acció per la Llacuna ens ha fet arribar aquesta valoració de l’acte de presentació de la seva candidatura:

Presentació de la candidatura Acció per la Llacuna

El passat diumenge 7 de maig, al migdia, a la plaça Major de la Llacuna, una seixantena de persones van assistir a l’acte de presentació de la candidatura Acció per la Llacuna.
La benvinguda va anar a càrrec de Mercè González. Tot seguit, Mamen Artero va fer la presentació de l’equip de candidates i candidats, de qui va destacar l’activitat professional, la vinculació amb el municipi i les motivacions per formar part del projecte. També va incidir en tota la feina feta en equip per construir un programa de propostes innovadores, engrescadores i realistes.
La candidata a l’alcaldia, Mireia Sabaté, va iniciar la seva intervenció indicant que la candidatura és un projecte per engrescar altres persones a participar en la construcció d’un poble millor i que mira més enllà dels quatre anys. Tot seguit, va presentar els pilars en els quals se sustenta l’ideari del grup: la transparència, la inclusió, la sostenibilitat, la igualtat, la innovació, l’autodeterminació, la cooperació i la participació; tot fent referència a la necessitat de treballar per un poble sobirà dels seus recursos, compromès amb la transició energètica i obert a la cooperació amb les entitats, les persones i els pobles veïns.
Seguidament, Sebastià Jódar va desenvolupar els punts principals del programa. Va parlar de la transparència com a prioritat en el govern, la problemàtica de l’aigua, la posada en marxa del molí eòlic, la gestió de residus, els boscos i la prevenció d’incendis. També va aportar propostes per a la millora i gestió dels equipaments municipals, el turisme sostenible, la rehabilitació d’habitatges i la mobilitat. Així mateix, va incidir en la necessitat de portar a terme noves polítiques socials, culturals i econòmiques. Quant a les persones, va destacar la importància de crear espais de participació i escolta per atendre les necessitats de les persones grans, famílies, infants i joves.
La presentació es va acabar amb un vermut de productes llacunencs i amb converses animades entre les persones assistents.
Properament es podrà consultar el programa electoral complet a les nostres xarxes socials.

la Llacuna”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.