Els regidors d’Entesa per La Llacuna anuncien que no es presentaran a les properes eleccions

11 març

El grup municipal Entesa per la Llacuna, ha fet arribar a la Llacuna Online aquest comunicat on s’anuncia la renúncia dels tres regidors.

Nota de Premsa Entesa per la Llacuna

NOTA: des de La Llacuna Online creiem que aquesta és una informació rellevant per a tots els llacunencs i llacunenques i per això la publiquem, sigui del partit que sigui.

2 Replies to “Els regidors d’Entesa per La Llacuna anuncien que no es presentaran a les properes eleccions

 1. I ara que??????????
  Ara foten el camp¿¿¿???
  Senyors aixo es de cobards!!!
  Escalfen al poble que si el sr. alcalde es aixo, es allo, un impresentable, i molts calificatius bastant mes greus…
  Que si ells si sortissin nomes mirarien pel poble…
  I ara foten el camp¿¿¿??
  No ens enganyem que si algu es presenta a la alcaldia d’un poble, es perque algo han de “xupar”. Tots!!!
  I aquests no seren menys, el que pasa es que a lo millor es pensaben que “xuparien” mes i resulta que amb la crissi, i amb el deute que te l’actual ajuntament, doncs han dit: “saps que? que ja s’espabilaran!”
  Aixo es de cobards!!

 2. PEROQUEESAIXOOOOO, és veritat que molta gent que es presenta és perquè vol “xupar”, però no tothom, no es pot generalitzar mai i jo conec exemples que han estat a ajuntaments i no han xupat gens, al contrari, han pringat molt.
  De totes maneres, per fer coses pel poble no cal estar a l’ajuntament. Hi ha molts exemples de pobles on la gent fora de l’ajuntament s’ha organitzat i ha solucionat molts problemes. De l’única manera que no es solucionen els problemes és criticant a altra gent. Per tant, convido a tothom que es queixa actualment, que deixi de queixar-se i criticar (destructivament) i comencem a criticar constructivament per posar-nos a la feina. Sembla que hi ha gent que té ganes de fer coses, doncs no costa massa posar-se d’acord. Espero que poguem convertir tot aquest negativisme en algo positiu. Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.