Visites guiades a la Llacuna

24 ag.

La Llacuna us convida a descobrir els seus carrers, la seva història i a degustar els seus productes.

Diumenge 11 de setembre, a les 12 del migdia, es farà una visita guiada que combinarà la descoberta del patrimoni amb els productes més característics del municipi com els embotits, els formatges i els vins elaborats artesanalment per productors del municipi.

De la mà de l’empresa Anoia Patrimoni els participants maridaran el passat històric, el patrimoni i els productes més representatius de la Llacuna. La vista de l’11 de setembre compta amb la col·laboració de les empreses: Celler Grapissó i Embotits Mallart.

Aquesta activitat es farà un cop cada trimestre, i els productors participants canvien a cada visita. Les visites previstes per l’any 2022 són: 11 de setembre i 13 de novembre a les 12 del migdia. El punt de trobada és l’Oficina d’Informació Turística de la Llacuna, carrer Major 6.

La Llacuna ofereix també altres visites guiades mensuals com: “La Llacuna emmurallada” (cada tercer dissabte de mes a les 12 h) un recorregut per descobrir els secrets d’un dels nuclis amb més encant de la comarca i conèixer l’antic perímetre de muralles i els seus antics portals i “Vilademàger, el castell solitari” (cada primer diumenge de mes a les 11 h) en la que els participants recorren els diversos espais del castell de Vilademàger -documentat des del segle X, i casal dels Cervelló, barons de la Llacuna, un dels llinatges més importants de la comarca- i l’església de Sant Pere.

Reserves a: https://www.anoiapatrimoni.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.