One Reply to “Xerrada de Roy Littlesun i taller de cuina de l’Ateneu Llacunenc”
El que jo me’n vaig endur d’aquesta xerrada és:
Que cal respectar els aliments, respecte vol dir que hem de tenir cura tan del seu origen com de tot el procés, que l’alimentació és el SAGRAT procés que ens fa (som el que mengem) en intim contacte amb el món.
Que ens cal menjar setanta, vuitanta per cent de cereals, i la resta de tot però majoritàriament verdura, que el que mengem ha de tenir memòria, ha de ser viu, fet respectant els cicles de la natura, res de menjar industrial, sintètic o genèticament manipulat.
Que el Creador ens ha fet quatre regals: Primer el nostre cos, segon l’aliment que el manté, tercer el foc per coure’l i quart el lliure albir que ens permet decidir. Que hem de tenir cura i respecte per aquests dons sagrats, i el quart exercir-lo i que això és el que ens fa persones.
El que jo me’n vaig endur d’aquesta xerrada és:
Que cal respectar els aliments, respecte vol dir que hem de tenir cura tan del seu origen com de tot el procés, que l’alimentació és el SAGRAT procés que ens fa (som el que mengem) en intim contacte amb el món.
Que ens cal menjar setanta, vuitanta per cent de cereals, i la resta de tot però majoritàriament verdura, que el que mengem ha de tenir memòria, ha de ser viu, fet respectant els cicles de la natura, res de menjar industrial, sintètic o genèticament manipulat.
Que el Creador ens ha fet quatre regals: Primer el nostre cos, segon l’aliment que el manté, tercer el foc per coure’l i quart el lliure albir que ens permet decidir. Que hem de tenir cura i respecte per aquests dons sagrats, i el quart exercir-lo i que això és el que ens fa persones.