Fem un salt!: el lipdub de l’escola Vilademàger

17 abr.

Un lipdub (paraula anglesa que significa “doblatge de llavis“) és un vídeo on un grup de persones es sincronitzen per fer veure que canten una cançó. Els lipdub es caracteritzen per estar gravats de manera continua, el que es coneix com un pla seqüència, i acostumen a estar fets amb humor.

El terme lipdub va néixer l’any 2006 de la mà de Jakob Lodwick, fundador de Vimeo, quan es va gravar a ell mateix cantant una cançó. Des d’aleshores el fenomen s’ha anat estenent i podem trobar lipdubs de tota mena: d’empreses, universitats, grups culturals, pobles… A Catalunya destaquen els lipdub de la Universitat de Vic, un dels més vistos al món, el lipdub per la Independència, que actualment té el récord mundial de lipdub amb més participants, o el lipdub de Porrera que també va ser gravat en versió 3D.

L’escola Vilademàger s’ha volgut sumar a aquest fenomen i han fet el seu propi lipdub. Han utilitzat la cançó del Club Super 3 “Fem un salt!” i l’han gravat pels voltants de la Font Cuitora.
Aquí podeu veure la feina que han fet tots els alumnes i mestres de l’escola:

Lipdub: FEM UN SALT

També podeu entrar a la seva web i veure la seva explicació i algunes fotografies.

2 Replies to “Fem un salt!: el lipdub de l’escola Vilademàger

  1. Senzillament genial!!!!!
    Tant sols de pensar en lo bé que us ho heu passat fent-t’ho, fa enveja.
    Felicitats als mestres per la “currada” i als alumnes per la feina ben feta

  2. Jo també em sumo a les felicitacions!! el vídeo està molt bé i a més a més un projecte de tota l’escola així és molt interessant!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.