S’ajorna la Botifarunner 2013

24 febr.
Reconeixement del recorregut

Després de meditar-ho molt, l’organització de la Botifarunner va decidir ahir anul·lar la cursa prevista per aquest diumenge 24 de febrer. Després de la nevada que va afectar el poble durant la nit de divendres (aquí), deixant entre 10 i 20 cm de neu, i la previsió de baixes temperatures, es va considerar que les condicions comportaven massa riscos per corredors, voluntaris i altre personal involucrat. La més que possible formació de gel als accessos i al llarg del circuit, i la dificultat d’accedir a certs punts del recorregut van ser els principals factors que van motivar aquesta decisió.

Malgrat la decepció inicial, i després d’haver observat el terreny durant el dia d’avui, l’organització considera que la decisió és la correcta i ja s’ha posat a treballar perquè l’esdeveniment es pugui celebrar de totes maneres. Així, la 5a Botifarunner no es queda sense data: si tot va bé tindrà lloc el proper diumenge 24 de març. Els corredors inscrits tenen fins el dia 3 de març per cedir la plaça a una altra persona o recuperar els diners. A partir del 4 de març s’anunciarà si queden places disponibles per acabar d’ompir-les.

A la seva web podreu trobar el comunicat i tota la informació referent al canvi de data. També podreu veure més fotografies de l’estat del circuit i un video que van elaborar ahir dissabte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.