Pessebre Vivent de La Llacuna – 20 desembre 2009

13 des.

Cada any, La Llacuna organitza el pessebre vivent. El proper diumenge dia 20 de desembre de 2/4 de 6 de la tarda i fins les 8 del vespre, es farà al poble de La Llacuna, la representació del Pessebre Vivent, que enguany arriba a la seva onzena edició.

Aquest muntatge del que només se’n fa una representació, transforma la plaça Major i els voltants en el petit poble de Betlem amb tots els habitants i les tradicions de fa dos mil anys.

En total hi ha vint-i-tres quadres des dels Diables, Astròlegs, Remeiera,Terrissaire Tenyidors, i és clar! Naixement, Anunciata i tots els altres. Tots perfectament identificats en el temps.

Des de la junta del pessebre vivent, es vol agrair la col.laboració de tot el poble grans i petits i l’ajut de l’ajuntament, alhora que conviden tothom “a passar una bona tarda i gaudir d’una tradició catalana. A l’acabar el recorregut hi ha pa torrat amb embotits i cava per tothom i així escalfar-se”.

La recaptació, aquest any, es donarà a La Llacuna Solidària (Acaps Anoia) per dur a terme el projecte de construcció d’un pavelló matern infantil als camps de refugiats sahrauís.

T’ho perdràs?

Per tal de que us en feu una idea, a la pàgina web s’hi recullen fotografies de les anteriors edicions: 1999, 2000, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.