Aplec de Sant Magí de la Brufaganya 2019

8 Set

El diumenge 15 de setembre l’Associació d’Amics de Sant Magí   organitza, un any més, l’Aplec de Sant Magí de la Brufaganya.

A partir de les 9, a l’esplanada de les Fonts, esmorzar popular amb entrepà de pernil, amanida de ceba i olives, vi i fruits secs (Preu: 5 €)

Entre altres activitats, a més de l’Ofici i el cant dels goigs, hi haurà sardanes, amb la Cobla Cossetània, en sortir d’ofici  i dinar popular a dos quarts de tres amb amanida, paella, fruita, pa i vi (preu: 13 €)
Els tiquets poden comprar-se al Forn Pujó fins el dia 12, o fer la reserva als tlf 629.107.275 (Jordi) o  659.443.467 (Silvestre).
Cal portar-se  coberts, taules i cadires, el plat el posa l’organització. En cas de pluja portar carmanyola

Després de dinar, balls populars i el Ball Pla de Sant Magí.

Durant el matí, a l’esplanada de les Fonts, hi haurà un racó habilitat amb jocs de taula, per a petits i grans, i s’organitzaran rutes per a famílies per a conèixer l’entorn de Sant Magí (a les 10 i a les 11, inscripció a la carpa).
A les 12 del migdia hi haurà jocs de cucanya: trencar l’olla, carreres de sacs…

A mes a més es podran visitar les exposicions de fotografies “Sant Magí 2020”  (a la Casa de l’ermità, al costat del santuari) i “La fauna de la Brufaganya” (a la capella de les Fonts).

ATENCIÓ: Qui vulgui anar-hi des de la Llacuna, caminant, en bicicleta o a cavall, cal que ho comuniqui a l’Oficina deTurisme (93 897 68 30) o a l’Ajuntament (93897 60 63), abans del dissabte 14, per tal de saber quantes taules i cadires s’han de portar i organitzar el viatge de tornada.
El dia 15 se sortirà de la plaça Major a dos quarts de nou del matí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *