La Llacuna decideix

12 gen.

La Llacuna decideix

S’ha creat la plataforma La Llacuna Decideix!

La plataforma que ha d’organitzar la consulta per la independència a La Llacuna el proper 28 de febrer ja és una realitat.

L’entitat La Llacuna Decideix!, creada com a comissió impulsora de la consulta, va realitzar la seva presentació davant les entitats que al seu dia varen mostrar el seu suport tant en la confecció de la plataforma com en la presentació de la moció de suport a les consultes populars entregada als membres del consistori llacunenc.

Durant l’acte, que comptà amb la presència d’una vintena de representants de les diferents associacions de la vil·la, es va fer extensiu el desig de la plataforma que la ciutadania participi i col·labori en l’organització del procés, s’explicà en què consisteix la consulta, es definiren les comissions de treball i s’obrí a tots els assistents la possibilitat de formar-ne part. També es feu lectura dels trets d’identitat de la plataforma:

Qui som?
Som una comissió formada per llacunencs i llacunenques que volem organitzar i col·laborar en tots els treballs i accions que siguin necessàries per aconseguir realitzar una consulta sobre l’autodeterminació de Catalunya, amb l’objectiu que aquesta es faci amb la màxima participació dels veïns de La Llacuna i alhora amb la màxima serietat i credibilitat que compren la qüestió.

Que pensem?
Que una consulta ciutadana és un signe de normalitat democràtica i que enriqueix i humanitza la societat.
Que la celebració d’aquesta consulta propiciarà que s’obri un debat en la ciutadania envers el futur polític i institucional de Catalunya.

Que hem fet?
Estudiar, preparar, aprovar i donar a conèixer a les entitats que ens donaren el seu suport, el protocol que regirà tot aquest procés.
Comunicar als partits polítics que formen part del consistori la nostra voluntat d’organitzar, de forma lliure i pacífica, una consulta sobre la independència de Catalunya al municipi, així com demanar-los el seu suport moral i institucional.

Que volem?
Donar l’oportunitat als vilatans de La Llacuna d’organitzar actes i trobades per fomentar la participació en la consulta, de debatre quina ha de ser la forma d’articular Catalunya dins de la Unió Europea, i d’exercir el dret democràtic a expressar la seva opinió en la consulta que tenim previst celebrar el proper 28 de febrer de 2010.

Amb tot, ressaltar que la presentació oficial davant la ciutadania es produirà el proper dissabte 30 de gener, durant la celebració d’una assemblea que comptarà amb la presència del reconegut historiador i diputat al Parlament Europeu, Oriol Junqueras. Tots els llacunencs i llacunenques són convidats a assistir-hi i participar-hi.

Més informació a www.lallacunadecideix.org, i contacte a l’adreça de correu

lallacunadecideix@gmail.com

Cordialment,
La Llacuna Decideix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.